Leraar worden bij Esprit

Denk je aan de overstap naar het onderwijs?

 

Bij Esprit Scholen kan je leraar worden!

Wij bieden je de mogelijkheid om binnen Esprit opgeleid te worden als docent voor het basis-of voortgezet onderwijs. Leraar zijn is zonder twijfel het mooiste vak wat er bestaat! Leer de kinderen om uit te groeien tot alles waar ze van dromen, en begin bij jezelf.

Leraar in het basisonderwijs

Als zij-instromer vanuit welke werkkring dan ook, kunnen wij je opleiden om aan de slag te gaan als leraar. Ben je in het bezit van een HBO- of WO diploma en ben je de afgelopen twee jaar niet ingeschreven geweest bij een PABO, meld je dan aan bij 1Loket én stuur een mail naar info@opleidingsschool.espritscholen.nl.

Na een crashcourse bij Het Schoolbureau, waar je in elf aaneengesloten dagen wordt ondergedompeld in de wereld van het onderwijs, volg je een (betaald) werkervaringstraject van drie maanden en na het behalen van een geschiktheidscertificaat volg je een tweejarige opleiding aan de PABO. Je studie combineer je met een betaalde werkplek op een van onze scholen. Als je het hele traject goed hebt afgerond, kan je in vaste dienst komen bij Esprit Scholen als bevoegde leerkracht.

Leraar in het voortgezet onderwijs

Ben je geïnteresseerd om leraar te worden in het voorgezet onderwijs? Meld je dan aan voor het traject zij-instroom in beroep (ZIB) bij de HvA of de UvA en behaal het geschiktheidscertificaat. Laat ons via dit e-mailadres weten als je het geschiktheidscertificaat hebt behaald: info@opleidingsschool.espritscholen.nl. Samen met jou zoeken we een geschikte plek op een van onze VO scholen en kunnen we je aanstellen als zij-instromer, waar je je studie combineert met een betaalde werkplek. Als je het hele traject goed hebt afgerond, kan je in vaste dienst komen bij Esprit Scholen als bevoegd docent.