Medewerkers
Ik sta dicht bij onze leerlingen en lever een bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Mustafa Barutcu, Docent VO

Mundus

Ik ben Mustafa Barutcu, 28 jaar en ik ben inmiddels al 1,5 jaar verbonden aan Esprit Scholen waar ik vanaf dag één in een warm bad belandde. Ik begon destijds als stagiair en ben nooit meer weggegaan.

Via de opleidingsschool krijg ik als startende docent extra tijd en ruimte om te professionaliseren en naast het geven van kookles heb ik me daardoor ook kunnen ontwikkelen tot stagebegeleider. Als stagebegeleider kijk ik wat het beste past bij onze leerlingen zodat ze waardevolle werkervaring opdoen en optimaal voorbereid zijn op hun toekomstige loopbaan. Daarnaast begeleid ik met veel plezier leerlingen die in onze schoolkantine de kans krijgen om wat ze geleerd hebben in praktijk te brengen en nieuwe vaardigheden te ontdekken.

Mijn werkdagen zijn soms hectisch, maar altijd uitdagend. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Mijn leerlingen zien me als een betrokken, oprechte en enthousiaste docent. Het leukste van mijn werk vind ik dat ik dicht bij onze leerlingen sta en echt een bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling kan leveren. Ik voel me helemaal thuis bij Esprit Scholen en word iedere dag gestimuleerd het hoogst haalbare uit mezelf te halen.