Nederlands   |   Engels

Jan van Galenstraat 31
1051KM Amsterdam
Nederland

Vragen en contact

Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de medewerker Werving & Selectie
T. 020-5854831

Open sollicitatie

Geef je als docent les in een schaarstevak zoals scheikunde, natuurkunde, wiskunde, techniek of Nederlands dan kun je een open sollicitatie bij ons achterlaten. Reageer ook als je een vervangingsvacature zou willen vervullen in het basisonderwijs (PO). We houden jouw sollicitatie dan in portefeuille.
Laat een open sollicitatie achter!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure
Voel je je aangesproken door een van onze vacatures? Solliciteer dan via onze website! Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen en je motivatiebrief en CV uploaden. Wanneer we je sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, krijg je een bevestiging. De leden van de sollicitatiecommissie bekijken vervolgens je gegevens en bepalen of je binnen het gevraagde profiel past. Uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum krijg je te horen of je uitgenodigd wordt op gesprek. De sollicitatiegesprekken worden meestal gevoerd met de leidinggevende van het team waar de vacature is ontstaan en de directeur van de desbetreffende school. Het aantal gesprekken en de inhoud ervan kan per vacature verschillen. Als de gesprekken naar tevredenheid van beide partijen zijn verlopen, verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Je ontvangt een aanstellingsset en we vragen je enkele formulieren in te vullen om de formele procedure af te sluiten.

Stage
Wil je graag stage lopen bij Esprit Scholen? Dan kun je het beste rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de school van je voorkeur. Voor de juiste contactgegevens kun je de website van de school raadplegen.