Nederlands   |   Engels

Prinses Irenestraat 59
1071WV Amsterdam
Nederland

Vragen en contact

Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de medewerker Werving & Selectie
T. 020-5854831

Open sollicitatie

Geen geschikte vacature op het moment?
Laat een open sollicitatie achter!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure
Voel je je aangesproken door een van onze vacatures? Solliciteer dan via onze website! Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen en je motivatiebrief en CV uploaden. Wanneer we je sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, krijg je een bevestiging. De leden van de sollicitatiecommissie bekijken vervolgens je gegevens en bepalen of je binnen het gevraagde profiel past. Uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum krijg je te horen of je uitgenodigd wordt op gesprek. De sollicitatiegesprekken worden meestal gevoerd met de leidinggevende van het team waar de vacature is ontstaan en de directeur van de desbetreffende school. Het aantal gesprekken en de inhoud ervan kan per vacature verschillen. Als de gesprekken naar tevredenheid van beide partijen zijn verlopen, verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Je ontvangt een aanstellingsset en we vragen je enkele formulieren in te vullen om de formele procedure af te sluiten.

Open sollicitatie
Voel je je aangesproken door één van onze scholen maar staat er geen specifieke vacature bij waar je op zou willen reageren? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Vermeld in dat geval duidelijk welke school je voorkeur geniet, zodat je sollicitatie naar de desbetreffende school kan worden doorgestuurd. We kijken of er een geschikte vacature is en zo niet dan houden we je gegevens een half jaar in portefeuille.

Stage
Wil je graag stage lopen bij Esprit Scholen? Dan kun je het beste rechtstreeks telefonisch contact opnemen met de school van je voorkeur. Voor de juiste contactgegevens kun je de website van de school raadplegen.